BlueParrot M300-XT

Item No. 204347
Vergeet achtergrondgeluiden wanneer u onderweg communiceert. Met twee ruisonderdrukkende microfoons annuleert de M300-XT 80% van het achtergrondgeluid aan het einde van het gesprek, waardoor er een uitstekende kwaliteit wordt geleverd. De M300-XT levert tot 14 uur gesprekstijd na één keer opladen,
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Vergeet achtergrondgeluiden wanneer u onderweg communiceert. Met twee ruisonderdrukkende microfoons annuleert de M300-XT 80% van het achtergrondgeluid aan het einde van het gesprek, waardoor er een uitstekende kwaliteit wordt geleverd.

De M300-XT levert tot 14 uur gesprekstijd na één keer opladen, zodat u kunt blijven praten, zelfs tijdens uw langste diensten. Met een gewicht van slechts 20 gram is hij zo klein en licht dat je misschien vergeet dat hij er is. Je kunt ook kiezen aan welk oor je het wilt dragen met het makkelijke omkeerbare ontwerp.


  • Blijf verbonden: praat de hele dag – de M300-XT levert tot 14 uur gesprekstijd na volledig te zijn opgeladen – zo ku jij onderweg hands free blijven communiceren met je mobiele telefoon.
  • Verbinding op afstand: met een draadloos bereik van 100 meter.
  • Blokkeer het lawaai: waar je werk je ook brengt, je hoeft je nooit zorgen te maken over achtergrondgeluid - de nieuwe M300-XT heeft twee ingebouwde microfoons die tot 80% ruisonderdrukking leveren.
  • Lichtgewicht met sterke prestaties: de M300-XT is onze kleinste en lichtste BlueParrott hoofdtelefoon ooit – weegt slechts 20 gram en je kunt de headset op beide oren dragen, voor nog meer flexibiliteit.
Specifications
Description BlueParrot M300-XT
No. 204347
    Loading
    Loading