EPOS ADAPT 261 with USB-C dongle

Item No. 1000897
NU MET GRATIS  EPOS UI 20 BUSYLIGHT  twv 49,- ex BTW Als werk betekent dat u via meerdere apparaten moet bellen, kies dan een draadloze headset die past bij uw dynamische werkstijl op de hybride werkplek. Lichtgewicht, draagbaar en draadloos. Met de ruisonderdrukkende microfoon om omgevingsgeluiden
This product cannot be ordered at the moment.
Description
NU MET GRATIS EPOS UI 20 BUSYLIGHT twv 49,- ex BTW

Als werk betekent dat u via meerdere apparaten moet bellen, kies dan een draadloze headset die past bij uw dynamische werkstijl op de hybride werkplek. Lichtgewicht, draagbaar en draadloos.

Met de ruisonderdrukkende microfoon om omgevingsgeluiden te filteren profiteert u van optimale gesprekshelderheid. De microfoonarm vouwt gemakkelijk in de hoofdband voor een moderne look. Focus tijdens het luisteren naar muziek op het werk met stereogeluid en met de ADAPT 200 kunt u deelnemen aan virtuele vergaderingen via een Microsoft Teams-gecertificeerde of UC-geoptimaliseerde oplossing. Geniet van de voordelen van een draagbare, opvouwbare audio-oplossing die is ontworpen om u in beweging te houden en uw comfort te maximaliseren terwijl u zich op zaken concentreert. Als u dagelijks nieuwe professionele uitdagingen en omgevingen moet aangaan, helpt de ADAPT 200 u om overal in stijl te communiceren en samen te werken.

Geniet van flexibele connectiviteit en geweldige audio

Maak draadloos verbinding via Bluetooth® op twee van uw favoriete apparaten tegelijk en geniet van stereogeluid.

Maximaliseer uw comfort en productiviteit

Met dikke, zachte, on-ear leatherette oorkussens, waardoor u de hele dag comfort en passieve geluidsdemping kunt bieden.

Microsoft Teams gecertificeerd en UC geoptimaliseerd

Gecertificeerd voor Microsoft Teams en geoptimaliseerd voor UC voor een naadloze gebruikerservaring die uw productiviteit verhoogt.

Blijf stijlvol met een strak ontwerp

Stijlvol design voor op het werk of onderweg en een microfoonarm die u gemakkelijk in de hoofdband vouwt.

Uiterst draagbaar om u in beweging te houden

Met een slim opvouwbaar oorschelpontwerp en draagtas, pak je gewoon in en ga je verder met je volgende werktaak.

  • Batterijduur tot 27 uur
  • Ga direct naar Teams-vergaderingen via speciale Microsoft Teams-knop
  • Met noise-cancelling microfoon om omgevingsgeluid uit te filteren
  • Geniet van EPOS Voice™ technologie
  • Met een verstelbare, flexibele hoofdband*Gratis EPOS UI 20 twv €49 bij aanschaf van 1000882 of 1000897 - Geldig zo lang de voorraad strekt - geldt niet icm andere promo's of speciale afspraken.
Specifications
Description EPOS ADAPT 261 with USB-C dongle
No. 1000897
    Loading
    Loading