Jabra Biz 2400 II Duo NC for Unify

Item No. 2489-825-209
Jabra Biz 2400 II is een ultralichte professionele headset voor diegenen die uitstekend geluid en comfort willen in een extra duurzaam design. PeakStop™ PeakStop™ verwijdert schadelijke geluidspieken nog voordat ze uw oren bereiken. Zo blijft het geluidsniveau op een veilig niveau en wordt uw
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Jabra Biz 2400 II is een ultralichte professionele headset voor diegenen die uitstekend geluid en comfort willen in een extra duurzaam design.


PeakStop™

PeakStop™ verwijdert schadelijke geluidspieken nog voordat ze uw oren bereiken. Zo blijft het geluidsniveau op een veilig niveau en wordt uw gehoor beschermd.

HD Voice / Wideband audio

HD Voice zorgt voor levensechte, glasheldere gesprekken. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u de andere persoon niet verstaat.

Comfortabel gesprekken voeren

Geniet van de perfecte pasvorm met een breed scala aan lichte, ergonomisch ontworpen frames, zachte oorkussens, verstelbare hoofdband en microfoonarm. Draag uw headset de hele dag lang comfortabel.

FreeSpin™

U kunt de microfoonarm 360 graden draaien zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij breekt. Kies de juiste plek voor de microfoon.

Noise Cancelling microfoon

Geluidsonderdrukkende microfoons reduceren ongewenst achtergrondgeluid en zijn ideaal voor drukke, rumoerige open werkomgevingen.

Air shock-microfoon

Wanneer de microfoon dichtbij de mond is geplaatst, kan het gebeuren dat uw adem hoorbaar is. Om dit te reduceren hebben wij de microfoon ontworpen met vele kleine gaatjes en een laagje schuimrubber aan de binnenkant. Hierdoor worden de meeste luchtschokken voorkomen en de geluidskwaliteit verbeterd.


  • Met ultra-sterke Kevlar aansluitkabels
  • Voor Unify met aansluitkabel 8800-01-89
Specifications
Description Jabra Biz 2400 II Duo NC for Unify
No. 2489-825-209
EAN Code 5706991017731
    Loading
    Loading