Polycom VVX D60 Wireless Handset

Item No. 2200-17825-015
De Polycom VVX D60 Extra Handset is een extra draadloos handtoestel voor de VVX D60 draadloze telefoon, die de vrijheid van draadloze communicatie combineert met andere handige zakelijke functies. Met dezelfde SIP-functies als de VVX-bureautelefoons, is de D60 ongelooflijk praktisch voor elk
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De Polycom VVX D60 Extra Handset is een extra draadloos handtoestel voor de VVX D60 draadloze telefoon, die de vrijheid van draadloze communicatie combineert met andere handige zakelijke functies. Met dezelfde SIP-functies als de VVX-bureautelefoons, is de D60 ongelooflijk praktisch voor elk bedrijf.

Een draadloze handset biedt meer bewegingsvrijheid en met een bereik van 50 meter binnenshuis en 300 meter buiten, kunt u met de VVX D60 optimaal van die vrijheid genieten.

Een kleurendisplay met een hoge resolutie maakt het apparaat eenvoudig navigeerbaar en aangenaam in gebruik. Polycom heeft ook de nadruk gelegd op het houden van hun producten als vergelijkbaar en gebruiksvriendelijk mogelijk. Mensen die bekend zijn met de VVX-serie, voelen zich buitengewoon comfortabel met de handset, omdat deze dezelfde functies en Polycom UC-software gebruikt als andere telefoons.

De D60 ondersteunt maximaal 5 handsets (VVX D60 + tot 4 van deze extra handsets) en heeft ook een wachtwoordbeveiligingssysteem voor extra beveiliging. De telefoon is uitzonderlijk eenvoudig te installeren en de handset is comfortabel en robuust. Alle basisfuncties zoals snelkiezen, nummerherhaling, wisselgesprek etc. zijn aanwezig en de telefoon kan 4 gelijktijdige gesprekken voeren, evenals een lokale 3-weg audioconferentiemodus.

Deze versie van de D60 ondersteunt Power over Ethernet, maar voedingsadapters en opladers kunnen afzonderlijk worden besteld.
Specifications
Description Polycom VVX D60 Wireless Handset
No. 2200-17825-015
    Loading
    Loading