Yealink CP700, HD speakerphone SfB/Skype online

Item No. CP700-SFB
Geluid van hoge kwaliteit HD-audio biedt een helder en natuurlijk geluid. Met de omnidirectionele microfoon en full-duplex kunnen deelnemers aan de vergadering worden gehoord en betrokken bij de vergadering. Intelligente connectiviteit In staat om de CP700 tegelijkertijd met 3 apparaten te
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Geluid van hoge kwaliteit

HD-audio biedt een helder en natuurlijk geluid. Met de omnidirectionele microfoon en full-duplex kunnen deelnemers aan de vergadering worden gehoord en betrokken bij de vergadering.

Intelligente connectiviteit

In staat om de CP700 tegelijkertijd met 3 apparaten te koppelen. Oproepen van twee verschillende apparaten kunnen in één worden samengevoegd, door de CP700 via Bluetooth op één apparaat te verbinden en met een USB-verbinding op een ander apparaat.

Intuïtieve gebruikersinterface

Meerdere knoppen met LED-indicatoren bieden gebruikers gemakkelijk te begrijpen begeleiding. Diep geïntegreerd met Microsoft Teams met een speciale Teams-knop, waardoor het nog eenvoudiger wordt om Teams-samenwerking te bereiken.

Draagbaar ontwerp

De CP700 is mobiel met het elegante en lichtgewicht ontwerp (220 gram) en is ideaal voor zakelijke professionals onderweg.

Specifications
Description Yealink CP700, HD speakerphone SfB/Skype online
No. CP700-SFB
    Loading
    Loading