Yealink CP700, HD speakerphone Teams edition

Item No. CP700-TEAMS
Geluid van hoge kwaliteit HD-audio biedt een helder en natuurlijk geluid. Met de omnidirectionele microfoon en full-duplex kunnen deelnemers aan de vergadering worden gehoord en betrokken bij de vergadering. Intelligente connectiviteit In staat om de CP700 tegelijkertijd met 3 apparaten te
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Geluid van hoge kwaliteit

HD-audio biedt een helder en natuurlijk geluid. Met de omnidirectionele microfoon en full-duplex kunnen deelnemers aan de vergadering worden gehoord en betrokken bij de vergadering.

Intelligente connectiviteit

In staat om de CP700 tegelijkertijd met 3 apparaten te koppelen. Oproepen van twee verschillende apparaten kunnen in één worden samengevoegd, door de CP700 via Bluetooth op één apparaat te verbinden en met een USB-verbinding op een ander apparaat.

Intuïtieve gebruikersinterface

Meerdere knoppen met LED-indicatoren bieden gebruikers gemakkelijk te begrijpen begeleiding. Diep geïntegreerd met Microsoft Teams met een speciale Teams-knop, waardoor het nog eenvoudiger wordt om Teams-samenwerking te bereiken.

Draagbaar ontwerp

De CP700 is mobiel met het elegante en lichtgewicht ontwerp (220 gram) en is ideaal voor zakelijke professionals onderweg.

  • HD-Audio, Wideband AUdio, AUdio duplex
  • mogelijk om 3 apparaten te koppelen
  • lichtgewicht (220 gram)
  • 3 uur oplaadtijd
  • 10 uur gesprekstijd
  • Microsoft TEAMS
Specifications
Description Yealink CP700, HD speakerphone Teams edition
No. CP700-TEAMS
    Loading
    Loading