Poly Studio Soundbar

No. d'article 7200-85830-101
De Polycom Studio is een krachtige 4K Video en Soundbar, via USB zeer eenvoudig aan te sluiten op iedere PC of Mac. De Polycom Studio kan aan de wand worden bevestigd of op tafel worden geplaatst via de bijgeleverde voet. De soundbar beschikt over een hoogwaardige 4k camera met automatische Group
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

De Polycom Studio is een krachtige 4K Video en Soundbar, via USB zeer eenvoudig aan te sluiten op iedere PC of Mac. De Polycom Studio kan aan de wand worden bevestigd of op tafel worden geplaatst via de bijgeleverde voet.

De soundbar beschikt over een hoogwaardige 4k camera met automatische Group Framing en Speaker Tracking waarmee de spreker automatisch wordt ingezoomd. De camera beschikt over een grote kijkhoek van 120 graden. De geïntegreerde microfoon heeft een groot bereik van ca. 3,7 meter en beschikt over geavanceerde technologie waaronder het zogenoemde NoiseBlock waarmee alle storende omgevingsgeluiden zoals toetsenbordaanslagen en het ritselen van papier automatisch wordt weg gefilterd. De Acoustic Fence techniek zorgt ervoor dat de microfoon alleen wordt gericht op de deelnemers aan de vergadering. De niet relevante geluiden er omheen worden automatisch geblokkeerd.

De Polycom Studio werkt in combinatie met alle bekende Video Platformen waaronder Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, BlueJeans, GoToMeeting, Cisco Webex en anderen.

  • Plug & Play
  • Camera resolutie 4k UltraHD
  • 5x digitale zoom
  • Kijkhoek camera 120 graden
  • Microfoonbereik 3,7 meter
  • Automatische beeld framing
Spécifications
Description Poly Studio Soundbar
No. 7200-85830-101
    Chargement en cours
    Chargement en cours