Poly VVX 300 - SfB

No. d'article 2200-46135-019
Polycom VVX 300 brengt de professionele audio- en geavanceerde functies van de VVX-serie bij uw frontlijnwerkers. Dit model is gekwalificeerd voor Microsoft Office 365 en Skype voor Bedrijven, de gemakkelijkste manier om Enterprise-telefonie te integreren in uw Microsoft Unified
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Polycom VVX 300 brengt de professionele audio- en geavanceerde functies van de VVX-serie bij uw frontlijnwerkers. Dit model is gekwalificeerd voor Microsoft Office 365 en Skype voor Bedrijven, de gemakkelijkste manier om Enterprise-telefonie te integreren in uw Microsoft Unified Communications-platform.

Met de VVX 300 krijgt u open SIP-ondersteuning met 6-regelige registraties en dubbele Ethernet-poorten. De VVX 300 is compatibel met Power over Ethernet, waardoor uw infrastructuurkosten worden verlaagd. Met de vier contextafhankelijke softkeys kunt u uw acties op het verlichte LCD-scherm kiezen. Met Polycom's legendarische breedbandaudio, waaronder Acoustic Clarity, en een full-duplex speakerphone voor handsfree communicatie, is de Polycom VVX 300 de IP-telefoon bij uitstek voor toonaangevende kantoren.
Spécifications
Description Poly VVX 300 - SfB
No. 2200-46135-019
    Chargement en cours
    Chargement en cours