Robin Compact Analogue

No. d'article C01023R
De Robin Compact Analoog is een intercom systeem dat eenvoudig op een analoge telefoonlijn van de bestaande telefooncentrale (PABX) kan worden aangesloten. De Robin Compact Analoog bestaat uit een luidspreker, microfoon en oproep toets. Zodra de toets wordt ingedrukt brengt de intercom een
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
De Robin Compact Analoog is een intercom systeem dat eenvoudig op een analoge telefoonlijn van de bestaande telefooncentrale (PABX) kan worden aangesloten. De Robin Compact Analoog bestaat uit een luidspreker, microfoon en oproep toets. Zodra de toets wordt ingedrukt brengt de intercom een spreek/luister verbinding tot stand met een voorgeprogrammeerd en vrij te kiezen intern- of extern telefoontoestel. Het voorgeprogrammeerde nummer wordt opgeslagen in EEPROM, zodat de informatie niet verloren gaat als het toestel losgekoppeld wordt. Omgekeerd kan een verbinding met het buitendeurtoestel tot stand worden gebracht door (vanaf een willekeurig telefoontoestel) de Robin Compact aan te kiezen.

  • Robin Compact Analoog, met interface
  • Inbouw- of opbouwbak optioneel beschikbaar
  • Deze intercom wordt middels een 2-draads verbinding direct aangesloten op een analoge lijn van de telefooncentrale.
  • In combinatie met de optionele DROP1 is het mogelijk om via de DTMF toetsen op een telefoontoestel een slagboom of deur te openen.
Spécifications
Description Robin Compact Analogue
No. C01023R
EAN Code 8719324653015
    Chargement en cours
    Chargement en cours