SpectraLink Repeater 2 channel

No. d'article 02441100
De Spectralink Repeater voor 2 spraakkanalen vergroot het bereik van de Spectralink DECT Servers. Handig in omgevingen waar de telefoonverbinding stabiel moet blijven en geen netwerkbekabeling mogelijk is. Bereik vergroten De Spectralink Repeater voor 2 spraakkanalen vergroot de dekking van uw
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
De Spectralink Repeater voor 2 spraakkanalen vergroot het bereik van de Spectralink DECT Servers. Handig in omgevingen waar de telefoonverbinding stabiel moet blijven en geen netwerkbekabeling mogelijk is.

Bereik vergroten
De Spectralink Repeater voor 2 spraakkanalen vergroot de dekking van uw Spectralink DECT Servers. U gebruikt de repeater in omgevingen waar het belangrijk is dat de telefoonverbinding stabiel blijft. Het bereik van uw Spectralink bereikt met deze repeater bedraagt maximaal 50 meter en buiten ongeveer 300 meter.

Draadloos apparaat
Deze Multi Cell DECT repeater wordt draadloos gekoppeld en daardoor eenvoudig te koppelen aan elke Spectralink DECT Server of elk Spectralink basisstation. Deze variant vergroot de dekking van 2 spraakkanalen.Wel is een adapter nodig. De repeater wordt geprogrammeerd met de programmeer kit (02509210)

        Eigenschappen:

  • 2 spraakkanalen
  • Vergroot het bereik van uw Spectralink DECT Server
  • Multi Cell DECT
  • Bereik binnen: 20-50m, bereik buiten: 300m
  • Handig voor in drukke kantooromgevingen
  • Bevat geen voedingsadapter
Spécifications
Description SpectraLink Repeater 2 channel
No. 02441100
    Chargement en cours
    Chargement en cours