Image title

Sinds 2013 is ATIS Telecommunicatie distribiteur van 3CX. Dit innovatieve Unified Communications platform zorgt ervoor dat jou klanten in elke sector en bedrijfsgrootte verzekerd zijn van een perfect werkend en toekomstbestendige telefooncentrale. 3CX bundelt alle wensen ten opzichten van mobiliteit, status tot geavanceerde contactcenterfuncties en meer, tegen een fractie van de kosten.

De installatie, beheer en het onderhoud van uw telefoonsysteem is met 3CX zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zo kunt u zonder verregaande technische kennis alles zelf uitvoeren. Kies voor een lokale installatie op een computer of server of voor installatie in de cloud. Als langdurig partner van 3CX hebben wij alle kennis in huis om je te ondersteunen, zowel op commercieel als technisch vlak. Zo kan jij je klanten bedienen van het beste IP-telefoonsysteem op de markt.

Naast een Annual of Perpetual license heb je via ATIS Telecommunicatie ook de mogelijkheid om een 3CX Pay Per User af te nemen. Hierbij krijg je naast een 3CX Professional omgeving ook een SiP Trunk en Hosting omgeving. Deze vorm van 3CX bieden wij aan via ons uitgebreide Atis Visions platform, neem contact met ons op om hier meer over te weten te komen.


Voordelen 3CX op een rij

- Uitgebreide functies als chat, webmeetings en conferenties standaard ingebouwd
- Eenvoudige installatie & beheer
- Eenvoudiger te beheren dankzij de configuratie-interface in een webbrowser.
- Overal bereikbaar, ongeacht locatie
- Aanzienlijke kostenbesparing
- Schaalbaar
- Geavanceerde rapportagetools.
- Helder overzicht systeemstatus
Start met 3CX

Wil je starten met 3CX? Neem contact met ons op of gebruik onderstaande link om direct partner te worden.

ATIS 3CX PARTNER

Prijzen exclusief BTW

Aantal gelijkt. gespreken
Standaard
PRO
Enterprise
 4
 8
 16
 24
 32
 48
 64
 96
 128
 192
 256
 512
 1024

Kijk hier voor de 3CX supported producten

Chargement en cours
Chargement en cours