Yealink SIP-T54W

No. d'article SIP-T54W
DECT Basisstation modus Verhoog de mobiliteit van de bureautelefoon met de DECT dongle van Yealink. Op alle 4 modellen kan je de DD10 DECT Dongle op de USB poort van het toestel aansluiten en maak je van het bureautoestel tevens een DECT basisstation om tot maximaal 4 handsets aan te sluiten.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

DECT Basisstation modus
Verhoog de mobiliteit van de bureautelefoon met de DECT dongle van Yealink. Op alle 4 modellen kan je de DD10 DECT Dongle op de USB poort van het toestel aansluiten en maak je van het bureautoestel tevens een DECT basisstation om tot maximaal 4 handsets aan te sluiten.

Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een receptioniste die zo nu en dan der werkplek moet verlaten en toch bereikbaar wil zijn. Het is mogelijk om eenvoudig het gesprek te schakelen tussen bureautelefoon en handset tijdens een actief gesprek.

Ergonomisch design
Alle 4 modellen zijn voorzien van een traploos kantelbaar scherm omdat tegenwoordig kantoren steeds meer uitgerust worden met verstelbare bureau’s en je altijd een andere kijkhoek nodig hebt om het display van het toestel goed te kunnen aflezen. 

Zitten of staan, altijd de beste kijkhoek! Uiteraard is hierbij ook de standaard meegeleverde 3 meter ethernetkabel van belang.

Akoestisch schild
Meer en meer zijn er “open” werkplekken en afdelingen. Hierdoor ontstaat er ook meer rumoer en kunnen telefoon- gesprekken minder goed gevoerd worden.

Door het akoestische schild worden achtergrond geluiden geëlimineerd en kan er op een professionele manier een telefoongesprek gevoerd worden.

WiFi en Bluetooth geïntegreerd
De toestellen kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en hebben een lage investering, doordat er geen extra accessoires nodig zijn. 
De toestellen kunnen eenvoudig aangesloten worden op het WiFi netwerk. 

Ook kan je een Bluetooth headset aansluiten zonder extra accessoire of je smartphone koppelen aan het toestel om bijvoorbeeld je contacten vanuit de smartphone te zoeken of een actief gesprek op de speakerfunctie van het toestel te voeren.

Functies:
Ideale telefoon voor de ergonomische werkplek
Kantelbaar 4.3 inch kleurendisplay 
Groter display voor een betere gebruikerservaring 
Akoestische schild 
Bluetooth & WiFi geïntegreerd
USB poort 
All-in-one DECT oplossing met DD10K DECT dongle 
Meld tot 4 Yealink handsets aan
Switch gemakkelijk van handset naar bureautelefoon
Vergroot je mobiliteit en flexibiliteitYealink T54W Datasheet
Yealink T5 serie

Spécifications
Description Yealink SIP-T54W
No. SIP-T54W
    Chargement en cours
    Chargement en cours