EPOS IMPACT 700 en 800 series – De Beste Headsets voor Kantoor en Callcenter

30 januari 2024

Lancering EPOS IMPACT 700 & IMPACT 800 series

EPOS, pioniers in audiotechnologie, kondigde vandaag de uitbreiding van zijn toonaangevende zakelijke headsetlijn aan op Integrated Systems Europe 2024 (ISE) in Barcelona. De nieuwe lijn omvat twee nieuwe, geavanceerde corded headsetseries – de IMPACT 700 en IMPACT 800.

Op maat gemaakt om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van moderne zakelijke professionals, stelt de volgende generatie IMPACT-headsets gebruikers in staat om naadloze communicatie te voeren in alle omgevingen. De microfoons en de AI zorgen voor de allerbeste voice-pickup onder ALLE omstandigheden.

EPOS IMPACT 700 serie

EPOS IMPACT 700 serie

Ontworpen voor ongekend comfort en welzijn voor de agents, met een lichtgewicht ontwerp en oorkussens van zacht memory foam, ideaal voor intensief gebruik. De unieke inline bediening is altijd dicht bij de hand en zorgt voor efficiënte gespreksafhandeling. Help uw agenten productief te blijven en vermoeidheid te voorkomen.

EPOS IMPACT 800 serie

EPOS IMPACT 800 serie

Betere resultaten door verbeterde concentratie. De IMPACT 800 serie zorgt voor een perfecte voice-pickup en meer rust door ANC. Ideaal voor de efficiënte kantoorprofessional!

[3cx-clicktotalk id="1979" title="Live Chat & Talk item 1"]